onsdag, juni 30, 2010

Apotekets maskara


Har fått tips från två olika håll att Apotekets maskara för 109 kronor är världens bästa maskara. Nu ska jag prova.

Tipsen kommer från tjejer som har testat maskaror från Dior, Lancôme, Helena Rubinstein och andra dyra märken.

Dior HydrAction Visible Defense


Knatade till Posten i dag för att hämta min Diorkräm från StrawberryNet. När jag kom hem därifrån låg det en avi i brevlådan om att väskan från Nelly ligger och väntar på mig på samma Posten.

Alltså blir det en ny utflykt dit igen imorgon eller på fredag. Att få posten levererad i brevlådan verkar inte riktigt vara Postens affärsidé.

måndag, juni 28, 2010

Kilklack från storlek 35 på rea


Brittiska Duo, vars affärsidé främst är att sälja stövlar med lite bredare skaftvidd, har sommarrea på skor. Min plånbok är stängd, men jag är ändå smått förälskad i kilklackarna ovan som finns från storlek 35.

De går även att köpa i blått och i rosa. Jag skulle inte tacka nej till ett par i varje färg.

Bästa smöret


The Body Shops parabenfria moringa är en stor favorit hos mig. Bättre body butter är svårt att hitta.

Sommar2010 för Nellys rea


Nya bud. I dag är det SOMMAR2010 som gäller för att logga in på Nellys rea. Halva Sverige är inbjuden så låt er inte luras av det lilla ordet "förtur".

söndag, juni 27, 2010

Rea hos Nelly


VIPSUMMER2010 är det magiska ordet för att nå Nellys sommarrea i dag. Jag slog till på plastväska ovan i Chanelstuk för 89 kronor. Den finns även i fler färger.

Måttsydda chinos


Tailor Store har börjat med chinos. Brallorna verkar vara för män, men då man själv får bestämma höftmått, stuss och längd på benen borde även tjejerna kunna ha byxorna.

Om man nu gillar chinos.

Tailor Stores grej är annars måttsydda skjortor för både herrar och damer.

fredag, juni 25, 2010

Rabatt på favoritbh:n


Rabattkod W10SE innebär 50 kronors avdrag på alla bh:ar från Triumph hos Timarco. Modellen Triumph Sexy Angel är den bästa bh jag någonsin har haft.

Har en i vitt och en i svart. Hade den funnits som hudfärgad hade jag köpt den också.

tisdag, juni 22, 2010

Vad har Solo emot korta?


Tidningen Solo visar i senaste numret att kvinnor på 60 kilo kan se ut på många olika sätt. Jag älskar greppet för vikt är bara en siffra. Men varför är den kortaste tjej hela 165 centimeter lång i reportaget?

En brutta under 160 centimeter i strumplästen hade väl Solo ändå kunnat ha med. Vi är några stycken om ni tittar längst upp till höger i bloggen.

Jag är 150 centimeter lång och väger 60 kilo. Det gör mig kort och kurvig. Jag vill gärna få inspiration av hur andra kortisar med mjuka magar och fyllig byst klär sig.

Jag har sagt det förr, men det tål att upprepas: Att vara petite är inte synonymt med mager. Det handlar om längd – inte om vikt.

Jag kan inte identifiera mig med någon av brudarna ovan. Alltså köper jag inte tidningen.

Byter tillbaka till Diors kräm


Md Formulations ansiktskräm är ingenting för mig. Det har jag insett efter att ha använt kletet i cirka tre månader, hyn liksom sticks. Efter en aningens tvekan bestämde jag mig för att gå tillbaka till Diors kräm HydrAction Visible Defense med solskydd.

Dammade in den beställningen hos StrawberryNet i kväll. 491 kronor inklusive frakt och bonusavdrag på 10 procent gick kalaset på. Burken borde landa i brevlådan inom tio dagar.

Man ska vara rädd om hyn.

lördag, juni 19, 2010

Nätt kilklack


Kilklack har aldrig varit min grej. Tycker att de flesta modeller ser oerhört klumpiga ut. Nu börjar jag dock så sakta att ändra åsikt. Det finns en och annan nätt modell – som dessutom är skön att gå ut. Typ den ovan hos ASOS.

Det är lättare att knata runt en dag på jobbet i kilklack än i pumps. Det är i alla fall min ödmjukaste uppfattning. Annars är jag svag för loafers.

Brittisk size 3 är lika med svensk 36. (Tror jag!)

tisdag, juni 08, 2010

Byxor för kortis på rea


H&M har satt ned kortisbrallorna ovan med en hundralapp till 199 kronor. Benen är 68 centimeter långa och jag äger ett marinblått exemplar av byxorna. Det sitter väldigt bra.

Brallorna finns även i svart i nätbutiken.

lördag, juni 05, 2010

Knasiga skor


De blå skor från H&M är okej i storleken, men ändå är det något som gör att jag inte kan gå normalt i modellen.

Jag chansar på att det är en vanesak och behåller dojorna.

Så rätt men ändå fel


Provade en klänning i storlek M på Indiska i veckan som satt bra på alla sätt förutom en liten detalj: resåren vid ärmslutet satt superhårt på mig. Har faktiskt aldrig varit med om något liknande tidigare.

Låt gå för att det ibland har varit kläder som har varit för tighta runt magen eller bysten på mig. Att mina överarmarna har förstört ett köp har dock inte hänt förrän nu.