lördag, juli 31, 2010

Senaste ålskinnen från ASOS Petite


Lovade ju tidigare i veckan att visa hur mina två nya supertighta jeggings i stretch från ASOS Petite sitter. Här kommer en stilstudie tillsammans med senaste toppköpet från Gina Tricot.

De mörkare (första tre från höger) har blivit en stor favorit hos mig. Hade de funnits kvar i storlek 10 hade jag köpt ett par till för jag älskar dessa byxor.

De andra (första tre från vänster) är lite för tighta i midjan och skulle förmodligen sitta bättre i en storlek större. Fast de duger att lalla runt i hemma.

Jag har vikt upp både brallorna cirka tre centimeter. Är man 150 centimeter kort i rocken, så är man…

fredag, juli 30, 2010

Överst på önskelistan just nu


De här kilklackarna vill jag ha. Och uppenbarligen är jag inte ensam för storlek 36 är slut i H&M:s nätbutik och i alla fysiska butiker som jag har varit inne i den senaste veckan.

Det är lite mig i ett nötskal att börja gilla saker just när de är på väg ut.

2 x Bondelid


Hade jag haft obegränsat med pengar hade jag köpt båda överdelarna ovan från Bondelid. Men det har jag inte.

Därmed föll köpet på att den vita blusen har resårmuddar i ärmsluten, vilket funkar mindre bra om man som jag behöver vika upp ärmarna. Det blåa linnet fick också stanna kvar i butiken på grund av att axelbanden inte är reglerbara.

Men hade jag som sagt haft en skattkista fylld med pengar hade jag köpt båda för de satt ändå hyfsat bra.

Blusen är i storlek S, linnet i storlek M.

Världens största topp i XS/S


Svängde förbi Gina Tricot i dag och köpte toppen som jag bloggade om i går. Tyget är tunt så nästa uppgift blir att hitta ett linne rätt påskgul nyans.

Gina T hade en het kandidat på rea som dock inte fanns i min storlek.

torsdag, juli 29, 2010

Klassisk jacka i marinblått


OM ASOS Petite hade skrivit ut de exakta måtten på den här höstjackan hade jag köpt den bums. Klassiska snitt i marinblått går alltid hem hos mig, även om jag försöker tuffa till mig lite på senare tid.

Tycker att jackan påminner om Barbours ytterkläder.

Suddigt från provhytten hos Gina Tricot


Föll för en gulmönstrad, löst sittande topp i tunt tyg på en galge hos Gina Tricot i dag. I provhytten kändes den dock inte som mig. Ångar nästan att jag inte köpte den nu för storlek XS/S satt rätt okej.

Ska jag köpa gulingen, ja eller nej? Tror att toppen kostade runt en femtiolapp på rea.

tisdag, juli 27, 2010

Två jeggings från ASOS Petite


Två beställda jeggings från ASOS Petite landade i brevlådan i dag. Håll tummarna för att jag kan ha brallorna. Midjan ser väldigt smal ut. Å andra sidan är det väldigt mycket stretch i tygen så det går kanske bra. Skicka returer till ASOS i England kan bli en dyr upplevelse.

Visar senare hur byxorna sitter.

måndag, juli 26, 2010

Brun skinnsko hos Vagabond


Var och spanade in den här bruna skinnskon i butik hos Vagabond i dag. Storlek 36 fanns inte på hyllan. Alltså blev det inget köp. Vid närmare eftertanke tror jag dessutom att jag vill en snäppet ljusare, brun loafers i höst.

Storlek 36 finns på rea i Vagabonds nätbutik för 420 kronor + frakt.

söndag, juli 25, 2010

Fri frakt hos Modekungen


Modekungen bjuder på frakten juli ut med rabattkod LöN-8U5TN-98459. Förra veckan var jag på vippen att köpa kilklackar i syntläder därifrån för 649 kronor.

Sedan insåg jag att jag för ytterliggare 60 kronor kan få ett par snygga skinnskor i vitt från Steve Madden hos ASOS i storlek 36.

Steve Madden i fel storlek


Jag har alltid avskytt Steve Maddens ganska klumpiga skor. Helt plötsligt fick jag dock ett gigantiskt sug efter dojan ovan. I want it!

Tyvärr finns skon inte i storlek 36 hos Brandos.

lördag, juli 24, 2010

Konjaksbruna skinnhandskar


Höjdpunkten i H&M:s höstkatalog är de här bruna skinnhandskarna. Jag vill ha dem trots att Perssonimperiet egentligen inte vill ha mig som kund. Hur jag vet det? Tja, har ni någonsin sett ett petite plagg på H&M? En avdelning för storväxta brudar finns, men inget för oss kortisar.

H&M:s handskar i storlek small har för långa fingrar för att passa mina prinskorvar till tentakler på händerna. För för 199 kronor kan man dock inte vara för kräsen. Färgen är underbar.

Bloggtorka

Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Jag har drabbats av bloggtorka i sommarvärmen.

fredag, juli 23, 2010

Esprit har långbyxor för kortisar


Benen på brallorna ovan är 67-68 centimeter långa och från Esprit. De kostar mellan 199 kronor och 559 kronor på Ellos outletavdelning.

Jag är ganska sugen på jeansen i mitten, men skulle vilja ha fler mått innan jag slår till för att hitta rätt storlek. Hur stora är de i midjan till exempel?

måndag, juli 19, 2010

Kilklack är min nya drog


Stiftade bekantskap med Modekungen i dag och föll som en fura för skorna. Men, men... prislapparna är inte särskilt charmiga och jag är en snål djävel som inte spenderar 500-700 kronor på syntetdojor av okänd kvalitet. Dessutom är frakten på 69 kronor dyr. Blir det rea kommer jag dock att hänga på låset.

Kilklack är min nya drog. I storlek 36.

söndag, juli 18, 2010

Ett tips till den med korta ben


Nelly har satt ned priset på brallorna ovan från Cheap Monday till 189 kronor styck. De finns i en massa olika midjestorlekar medan byxbenen alltid mäter 69 centimeter.

Jeggings från ASOS Petite


Klickade i kväll hem dessa byxor på rean hos ASOS Petite. Jag köpte båda i storlek 10, så håll tummarna för att de passar! Måtten på ASOS brallor kan variera kraftig; en gång passade storlek 6, en annan gång satt size 12 som en smäck.

söndag, juli 11, 2010

Solskydd för håret


Luffsade till posten sommarhettan i dag och hämtade ut beställda Redkenprylar från brittiska Lookfantastic. Schampo och inpackning för hår i solsken är vad som ligger i lådan.

lördag, juli 10, 2010

fredag, juli 09, 2010

Kim Kardashian, 157 cm


Petite Kim Kardashian har fått en alldeles egen vaxdocka på Madame Tussauds i New York.

Undra varför dockan fick större rattar än originalet.

100 procent bomull


En söt bomullsdress signerade Saint Tropez är på väg hem till mig från Nellys rea. Egentligen är det en tunika, men jag hoppas kunna ha den som klänning.

onsdag, juli 07, 2010

Snygg begie jacka på rea


Någon som vet hur måtten är på den här jackan hos ASOS Petite? Jag skulle inte tacka nej till plagget. Tyvärr går det inte att chansshoppa från ASOS eftersom du själv får stå för returfrakten från Sverige vid eventuella felköp.

tisdag, juli 06, 2010

Vita loafers på rea


Vagabond har satt ned priset på skinndojorna ovan till 490 kronor. De finns i storlek 36.

söndag, juli 04, 2010

Redken Color Extend Sun After


Lookfantastic fick typ 340 kronor av mig i dag när jag slängde in en beställning på solskydd till håret från Redken.

Schampo och inpackning samt frakt är vad betalningen gäller för.

torsdag, juli 01, 2010

Het dress i konstigt snitt


Testade den här klänningen från Smirk i går. Föll som en fura för färgen, men tyvärr var den väldigt vid över bysten i storlek small. Krävs nog en längre och bystigare brutta för att gör skapelsen rättvisa. Jag kan inte ha klänningen.

Bild från Nelly.

Väska för kortis


Voila, här är väskan som jag beställde från Nelly! En söt liten sak med ganska korta axelband, vilket passar mig perfekt.

SOMMAR2010 är ordet för att nå rean.