måndag, mars 28, 2011

Next Petite Collections


Har hittat ytterligare en brittisk butik med petite som levererar till Sverige: Next Petite. Fem euro kostar frakten, vilket är detsamma som cirka 50 kronor.

Just nu finns över 600 petiteplagg inne till snudd på H&M-priser, bland annat en pyjamas i bomull.

lördag, mars 19, 2011

Provat kläder hos H&M


Fick ett tips från Petitelicious att H&M säljer en kofta som förmodligen passar mina former fint. Tyvärr hittar jag den inte i butik i går. Däremot provade jag lite andra kläder som såg snygga ut på galgen, men som satt helt fel på mig.

Lyckades till exempel inte fylla ut axlarna ordentligt på den blå jackan ovan i storlek 36. Den randiga kavajen i storlek 38 hade 7/8-långa ärmar, vilket fick ärmarna att se ut som om de hade krympt i tvätten på mig.

Alltså blev det inga köp. I stället har jag blivit ännu över övertygad om att Topshop Petite ska få mina pengar.

torsdag, mars 17, 2011

Topshop Petite


Topshop Petite har fått in så många snyggt enkla vardagsplagg att jag måste blogga en rad om det. Inriktningen på butiken har tidigare varit lite för ungdomlig för att falla mig i smaken, men just nu är jag helt såld på Topshop.

Funderar allvarligt på att slänga in en beställning. Behöver även nya jeans, vilket Topshop Petite är en mästare på att sälja. Fast just nu hittar jag inte modellen Martha.

lördag, mars 12, 2011

Fraktfri lördagsshopping


Tog och klickade hem den här bomullsklänningen från Nelly kväll. Hittade den på rea för 49 kronor, vilket klänningen kan vara värd trots att tyget tycks vara tungt.

En grön solklänning för 49 kronor hamnade också i shoppingkorgen, men det tycks som att jag snodde sitta exemplaret för dressen går inte längre att hitta i butiken.

Just nu är det dessutom fri frakt hos Nelly.

söndag, mars 06, 2011

Bomullsbyxor för 99 kronor


Såg att H&M just nu säljer bomullsbyxor med 70 centimeter långa ben för 99 kronor. Modellen är aningen för baggy för min smak, men det kanske finns andra som gillar detta.