lördag, juni 25, 2011

Liknar Hervé Léger


Topshop Petite har fått in två klänningar som påminner om Hervé Légers svindyra skapelser i rayon. Det tycker i alla fall jag.

Missade det färgglada


När jag upptäckte de här färgglada byxorna hos Zara var de redan slutsålda i nätbutiken. Fast det var kanske lika bra, för det står inte ett ord om längden.

Ankelbrallor är minerad mark. Ibland är de runt 7o centimeter långa, vilket är perfekt. Andra gånger är benen 65 centimeter långa och då blir det petitefel eftersom de varken funkar som långbyxor eller som capribrallor.

Någon som har sett ett par orange byxor med 70 centimeter långa ben?

tisdag, juni 21, 2011

Byxor hos Bubbleroom


Hittade dessa röda byxor med 70 centimeter långa ben hos Bubbleroom. Finns även en snarlik modell i svart på rea för 269 kronor.

tisdag, juni 07, 2011

Ursäkta H&M, blå skor?


Ser det här ut som ett par blå tygskor? Det tycker tydligen H&M.

I torsdags beställde jag ett par blå skor i storlek 36, i dag kom ett par vita bikinibyxor i storlek 42.

Jag är besviken. Har inte tid att springa till posten eller lust att pynta för returfrakt. Det är inte första gången som H&M levererar fel saker vid nätköp.

söndag, juni 05, 2011

Karin Herzog bäst hittills


Köpte för några veckor sedan tre ansiktsgrunkor från Karin Herzog som har visat sig vara toppenbra. Jag har aldrig haft problem med acne eller annan skit, men nu känns hyn superfräsch.

Dessutom finns det instruktionsfilmer på hemsidan som visar hur man använder prylarna. Sånt uppskattas av mig som är lat och ganska ointresserad av krämer.

Karin Herzog är nog det bästa märket som jag hittills använt i ansiktsväg. Fast det här med krämer är väldigt personligt. Det som passar för mig kanske inte passar för dig. Det har jag lärt med efter att ha testat produkter från MD Formulations. Alla höjde grejerna till skyarna och sade att detta var det bästa som fanns.

Själv ogillade jag märket och gav bort allt förutom rengöringen efter en månad. MD Formulations funkar helt enkelt inte på min hy.

Det enda negativa med Karin Herzog är priset. Skulle pengarna tryta i plånboken går jag tillbaka till Biotherms Aquasource. Det är också en bra ansiktskräm.

torsdag, juni 02, 2011

Mer H&M-shopping


De här söta skorna är också på väg hem till mig från H&M. Klubbmedlemmar får just nu 10 procent i rabatt på rubbet hos Perssonimperiet.

Jag köpte som vanligt storlek 36.

Halva priset på blusen


Minns ni blusen som jag tidigare bloggade om? H&M kränger den nu för halva priset. Det fick mig att klicka hem både en vit och puderrosa i storlek 34.

Bomull är helt min grej.