onsdag, september 30, 2009

Jag kunde inte hålla mig


Trots att H&M:s överdelar sällan passar mina mått klickade jag hem plaggen ovan. Håll tummarna för att jag kan kläderna. Trekvartslång ärm på den blåvitrandiga blusen till vänster betyder i alla fall att ärmarna inte är för långa.

Om den kortärmade modellen till höger är figursydd där jag inte har min figur återstår att se. Leveransen dröjer ända till slutet av oktober på den blusen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej behöver verkligen hjälp såg att du brukar shoppa från asos petite och det är så att det finns en vinterkappa som jag vill ha som säljs i asos petite. Jag är 1.63 ungefär och har storlek 34/36. Min storlek är slut men då såg jag att jackan finns i petite storlekar men då är jag väldigt osäker på vilken storlek jag ska beställa och hur den kommer sitta på mig eftersom jag ändå inte är så kort.

Här är även länk på jackan.
http://www.asos.com/%20Playboy%20Stripe%20Shorts/Prod/pgeproduct.aspx?iid=%20652314

Och då är min fråga. Ska jag då beställa någon storlek störr eän vad jag har för att den ska sitta bra eller kommer de sitta fult oavsätt vilken petitestorlek jag beställer?

PiP sa...

Kan tyvärr inte svara på vilken storlek du ska beställa. Petite handlar mycket om proportioner. Kolla här – Skillnaden mellan petite och vanliga kläder.

Petiteplagg är sydda för vuxna männniskor med lite kortare överkroppar, armar och ben. Ett tips är att kolla in ASOS storlekstabell. Där står exakta mått utskrivna.